Chat with us, powered by LiveChat

Montesorri-inspirert skole

Heltberg Private Gymnas Drammen er en montessori-inspirert videregående skole som startet opp høsten 2013. Vi tilbyr Studiespesialisering med realfag og språk, samfunnsfag og økonomi. Hos oss tar du de samme fagene og eksamenene som på offentlige skoler, noe som gjør at du får vanlig vitnemål og generell eller spesiell studiekompetanse. Det er dermed skolehverdagen vår som skiller oss fra andre videregående skoler. Hos oss vil du oppleve korte undervisningsøkter i små grupper og mye fri arbeidstid/studietid. Uka starter alltid med en planleggingsøkt der du planlegger studietiden for uka. I studietida har du veiledere (lærere) tilgjengelig, slik at du får den hjelpen du trenger.

Hvorfor velge Heltberg Drammen?

  • Vi har engasjerte lærere som inspirerer deg til å yte ditt beste
  • Skolen praktiserer montessoripedagogikk, som vektlegger frihet, individualisering, selvstendighet og samarbeid
  • Mulighet for å ta andreklasse i utlandet via Heltberg International, f.eks i York i England
  • Et godt læringsmiljø i trygge omgivelser
  • En god blanding av studietid og lærerstyrt undervisning i smp grupper

 

Hvis du vil gå på en skole med lærere som er opptatt av din utvikling, er Heltberg Private Gymnas Drammen skolen for deg!