Chat with us, powered by LiveChat

Toppidrettsgymnas med golf

Golf kollasjeSom kjent har Akademiet VGS Ålesund hatt toppidrettssatsing noen år. Fra høsten 2016 ønsker vi å gå et skritt videre, og tilby en særlig tilrettelegging for deg som spiller golf og ønsker å kombinere dette med videregående skole. Du står nå med vår skolekatalog og et hefte med informasjon om Akademiet Heltberg Toppidrett i hånden.

Vi kontakter deg fordi vi nå har inngått et samarbeid med Ålesund Golfklubb. I samarbeid med dem sender vi nå ut informasjon til medlemmene i klubben for å informere om vår satsing på Toppidrett med golf fra skoleåret 2016-2017. Dersom du selv skal begynne på VG1 til høsten, eller du kjenner noen aktuelle kandidater har du nå en unik mulighet ved vårt nyeste skoletilbud innen Toppidrett. Det er også mulig å søke seg fra vanlig Studie- spesialisering eller Idrettslinje til vår Toppidrettslinje på VG2 og VG3. Ta kontakt med en av våre rådgivere for informasjon om hva som kreves for en slik overgang.

Vi skal være best i klassen Vår visjon er å være blant de beste og mest fremtids- rettede videregående skolene i Norge. Vi har sterke kvaliteter, og yter det lille ekstra som skal til for at våre elever skal trives og oppnå gode resultater.

Vi tilbyr:

  • Moderne og godt utstyrte lokaler i Moloveien 5 i Ålesund
  • Engasjerte og dyktige lærere og trenere som gir et læringsfelleskap preget av høy trivsel og godt læringsutbytte
  • Egen bærbar Mac

Du søker skoleplass på www.akademiet.no eller på søknadsskjema som du finner i katalogen. Søknadsskjema kan sendes pr. post til adressen neden- for, alternativt kan du scanne/ta bilde av utfylt skjema og benytte e-post: alesund@akademiet.no
Egenbetalingen på Toppidrett er kun kr. 1.450,- per mnd i 10 måneder og vi har samme ordninger for fri skole- skyss, Lånekasse/stipend, gratis læremidler etc. som andre videregående skoler i fylket.
Velkommen til å ta kontakt dersom du synes dette kan være et interessant tilbud for deg eller noen du kjenner.
Ålesund Golfklubb har en 18-hulls golfbane på 6000m2 med gode treningsfasiliteter. I tillegg til hovedbanen på Solnør, har vi også en 6-hulls treningsbane på Moa, innendørs svingstudio med Flightscope og Swing- catalyst-system og 2 simulatorer.
Klubben har 1300 medlemmer og et aktivt elitemiljø. Vi har flere spillere fast på Titleist Tour, Norgescup og andre regionale og nasjonale turneringer.
Donovan Goosen er PGA Pro og Sportslig Leder i klubben og har ansvar for de sportslige aktivitetene. Donovan har nesten 20 års erfaring med spillere på alle nivå, inkludert Europatour, Challenge Tour og Sunshine Tour (Sør-Afrika). Ålesund Golfklubb fokus på den sportslige satsingen og utvikling av spillere på alle nivå.