Chat with us, powered by LiveChat

Høsttakkefest på HPG Oslo

Det ble en verdig avslutning på kampanjen “M😁RR😁VMEBER” her hos oss på Heltberg Oslo i går. I én måned har vi satt fokus på på trivsel og psykososialt miljø og i går var vi kommet til femte og siste event; Høsttakkefest! Det ble servert varm kalkunlunsj, fremført nydelige toner fra Gaia og Mathias, fortalt spennende historie om Sigurd Dragedreper fra Vesna med stor innlevelse, fremført høsttakketale fra Even, Kornelia, Petter og Teadora og vi fikk et gledelig gjensyn med Pilar Teater som startet det hele med å sette søkelys på psykisk helse på Verdensdagen for psykisk helse. I tillegg dekorerte vi årets juletre med “takke-lapper”. Vi håper alle at kampanjen kan bli en tradisjon her på huset. Takk til alle som har bidratt og gjort Morrovmeber så morro og flott!

  unspecified-19 unspecified-20   unspecified-23 unspecified-24 unspecified-25 unspecified-26 unspecified-27 unspecified-28

unspecified-22 unspecified-21 unspecified-18 unspecified-17 unspecified-4

unspecified-5 unspecified-6 unspecified-7

unspecified-9  unspecified-10  unspecified-11  unspecified-12  unspecified-13  unspecified-14  unspecified-15  unspecified-16