Chat with us, powered by LiveChat

Julemarked

Her på Heltberg barne- og ungdomsskole skal vi ha et julemarked 9. og 10. desember. Her vil du blant annet kunne kjøpe sykler, malerier, julepynt og mye mer. Det vil også bli aktiviteter for barna som blant annet ansiktsmasing av våre eminente ansiktsmalere. I kiosken vil det bli salg av julekaker, kaffe og mye annet godt.
DJ Nedal vil stå for underholdningen, med mikset og egenkomponert musikk.

Hvem er julemarkedet vårt for?
Vi ønsker unge og gamle, mammaer og pappaer, besteforeldre, søksen og alle andre venner av skolen velkomne.

Hvorfor gjør vi dette?
Montessoriungdomsskolen handler ikke bare om teoretiske studier, men også om praktisk arbeid. Dett er to sider av samme sak i forhold til hvilke ferdigheter som trengs for å bli best mulig forberedt til voksenlivet. En viktig del av en Montessorungdomsskole er å utvikle ungdommenes ønske om og evne til å produsere varer og tjenester og utvikle en god økonomisk sans. Bak julemarkedet ligger stor arbeidsinnsats, og alt som selges disse to dagene er produsert eller restaurert av elevene selv, og administrasjonen, inkludert økonomisjef og markedssjef er driftet av elevene selv. Inntektene fra julemarkedet vil gå tilbake til arbeidsfaget, og hvis elevene klarer å runde året med oversudd vil dette komme elevene tilgode.

Her er noe av det dere kan forvente å se på julemarkedet

Tidspunkt:
Fredag 9. desember kl. 11.00-14.00
Lørdag 10. desember kl. 11.00-14.00

Inngangspris: 30 kr for voksne, gratis for barn og skoleelever.
Betaling med Vipps til 75582 (Helberg barne- og ungdomsskole)
(Inngangsprisen inkluderer en kopp kaffe/gløgg og pepperkaker)