Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til skolestart på HPG-Ullevaal

Kjære nye Heltbergelever,

I morgen er det skolestart og vi gleder oss til å ønske dere velkommen til Heltberg Private Gymnas Ullevaal!

Første skoledag er i morgen, mandag 21. august. Timeplan for den første skoleuka og resten av året er publisert på nettsidene våre her.

1STA Oppmøte klokken 10.00 i rom 201 i andre etasje på Heltberg. Der vil du bli møtt av mentorene for 1sta som er Rolf Osland og Morten Stærkeby, og du får vite hvem av de som blir din mentor. Du vil også treffe den nye klassen din.  

1STB Oppmøte klokken 10.00 i rom 205 i andre etasje på Heltberg. Der vil du bli møtt av din mentor som heter Vesna Midtun, og treffe den nye klassen din.  

1STC Oppmøte klokken 10.00 i rom 209 i andre etasje på Heltberg. Der vil du bli møtt av mentorene i 1c som er Live Jensen og Thor Erik Nøkland, og du får vite hvem av de som blir din mentor. Du vil også treffe den nye klassen din.

2STA Oppmøte klokken 11.00  i rom 231 som er deres nye klasserom, og vil bli møtt av Henry som er deres nye kontaktlærer.

2STA Oppmøte klokken 11.00  i rom 235 som er deres nye klasserom, og vil bli møtt av Torstein som er deres nye kontaktlærer.

2STC Da møter dere opp klokken 11.00  i rom 237 som er deres nye klasserom, og vil bli møtt av Jan Erik som er deres nye kontaktlærer.

3STA Oppmøte klokken 10.00  i rom 407, og vil bli møtt av Benedicte som er deres nye kontaktlærer.

3STB Oppmøte klokken 12.30  i rom 409, og vil bli møtt av Benedicte som er deres nye kontaktlærer.

 

Info om den første tiden på skolen: 

Spesielt for Vg1: Første skoledag starter med bli kjent-aktiviteter i klasserommet slik at du blir litt kjent med både de elever og mentorer i din klasse. Skolen kjøper inn lunsj til alle den første dagen, og det blir felles lunsj med mentorene. Etter lunsj får du møte rektor, rådgiver og administrasjonen i auditoriet sammen med resten av trinnet. Du vil også få utdelt din nye mac og en innføring i google classroom og andre digitale plattformer, samt gode tips til hvordan du kan etablere gode studievaner fra starten av.

Resten av den første skoleuka vil by på mye spennende av både sosial og faglig karakter her på Heltberg. Etter lunsj på tirsdag får du møte faddergruppen din og det vil bli boller og bli-kjent opplegg i klasserommene og omvisning på skolen. Onsdag blir det rebusløp i nærmiljøet med faddergruppene slik at du blir bedre kjent med fadderguppen din og området rundt skolen.  På torsdag, dekker vi opp langbord  i tre klasserom og inviterer hele skolen til en “Welcome-back-to-school-lunch” med underholdning. Resten av dagen er vanlig undervisning. På fredag blir det en avslutningsøkt sammen med mentorer i klasserommet der dere oppsummerer uka og kan stille spørsmål om alt dere sikkert lurer på etter den første uka.

Høstens store happening er stortingsvalget, og på fredag blir det skoledebatt i auditoriet der ungdomsrepresentanter fra partiene vil debattere viktige saker. Etter debatten blir det valgtorg der du får mulighet til å treffe representantene og stille spørsmål du måtte ha i forkant av skolevalget som avholdes 5. september. Vi arrangerer også valgvake på selve valgdagen den 11. september der de som har lyst kan komme og følge med på de spennende valgdagsmålingene frem til midnatt.

Andre skoleuke arrangeres det bli-kjent tur med hele VG1 trinnet slik at du blir bedre kjent med klassen din, og de andre elevene på trinnet.

Du har med andre ord mye å se frem til, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen og gi deg en god start her på Heltberg Private Gymnas Ullevaal.

Spesielt for Vg2 og Vg3: I den første skoleuka kan vi by på mye spennende av både sosial og faglig karakter. Høstens store happening er Stortingsvalget og det vil også prege oppstarten her hos oss.

Torsdag blir det valgseminar i auditoriet, og til lunsj dekker vi langbord i tre klasserom og inviterer hele skolen til en “back-to-school-lunch” med underholdning. Fredag blir det valgtorg der dere får mulighet til å møte ungdomsrepresentanter fra alle partiene og stille de spørsmål dere måtte ha i forkant av skolevalget den 5. september.

På valgdagen 11. September holder vi valgvake på skolen der alle Heltberg-elever som har lyst kan komme og følge med på de spennende valgdagsmålingene frem til midnatt.