Chat with us, powered by LiveChat

Julemarked 9. desember

Her på Heltberg barne- og ungdomsskole skal vi ha julemarked lørdag 9. desember fra klokken 11.00 til klokken 14.00.

Her vil du blant annet kunne kjøpe malerier, julepynt, julekaker og mye mer. Det vil også bli aktiviteter for barna, som blant annet ansiktsmaling av våre eminente ansiktsmalere. I kiosken vil det bli salg av julekaker, kaffe og mye annet godt. Ungdomsskoleelevene vil stå for musikken.

Hvem er julemarkedet vårt for?
Vi ønsker unge, gamle, mammaer, pappaer, besteforeldre, søsken og alle andre venner av skolen og elevene velkomne.

Hvorfor gjør vi dette?
Montessoriskole handler ikke bare om teoretisk læring, men også om praktisk arbeid. Dette er to sider av samme sak med tanke på hvilke ferdigheter som trengs for å bli best mulig forberedt til voksenlivet. En viktig del av en Montessoriskole er å utvikle barns ønsker om, og evne til, å produsere varer og tjenester selv, samt for ungdommene å utvikle en god økonomisk sans. Bak julemarkedet ligger stor arbeidsinnsats, og alt som selges denne dagen er produsert eller restaurert av elevene selv. Inntektene fra julemarkedet vil gå tilbake til arbeidsfaget, og hvis elevene klarer å runde av året med overskudd vil dette komme elevene til gode.

Her er noe av det dere kan forvente å se på julemarkedet

Tidspunkt:
Lørdag 9. desember kl. 11.00-14.00

Inngangspris: 30 kr for voksne, gratis for barn og skoleelever.
Betaling med Vipps til 75582 (Helberg barne- og ungdomsskole)
(Inngangsprisen inkluderer en kopp kaffe/gløgg og pepperkaker)