Chat with us, powered by LiveChat

Heltberg Bislett: Skal du ha eksamen i “matte” 16. mai?

SKAL DU HA EKSAMEN I ”MATTE” 16.MAI?

DA KAN VI HJELPE DEG TIL Å BLI ENDA BEDRE FORBEREDT…

Du er herved invitert til vårt årlige ”matteverksted”, der vi gir alle 10.klassinger mulighet til å få eksamensrettet gjennomgang av viktig pensumstoff før eksamen. Kurset er helt gratis, og gir deg mulighet til å bli kjent med skolen vår på en praktisk og faglig nyttig måte.

Tid: Mandag 14. mai kl 15:30 til ca. kl 19:30
Sted: Pilestredet 56, 0167 Oslo

Vi serverer pizza før vi starter – så ta med deg en venn og kom i eksamensform!

HVEM ER VI?
Heltberg Private Gymnas Bislett, er en privat videregående skole lokalisert i Oslo sentrum. Vi tar inn elever fra hele landet, men de aller fleste elevene våre kommer fra Oslo og Akershus.

Vi ønsker at du som elev skal lykkes i å nå dine personlige og faglige mål. Vi har derfor lærere som er tydelige, engasjerte, nytenkende og kompetente. Lærerne våre deltar aktivt i elevenes skolehverdag og har fokus på faglig utfordring og sosial trivsel. Heltberg er en moderne og godt utstyrt skole, med en effektiv og inkluderende studieform.

MELD DEG PÅ ”MATTEVERKSTEDET” OG PRØV SELV HVORDAN DET ER HOS OSS.
Vi håper du har lyst til å bli kjent med oss og våre lærere, samtidig som du blir enda bedre forberedt til årets eksamen. Kom du opp i noe annet enn matte? Da kan du fremdeles komme, det vil også være norsk- og engelsklærere tilstede.

Meld deg på ved å sende en epost med navn og telefon nummer til: bislett@heltberg.no eller på SMS til mobil 458 17 894

Velkommen!