Chat with us, powered by LiveChat

Heltberg barne- og ungdomsskole blir realfagsskole

Realfag. Foto.
Realfag. Foto.

Heltberg vil fra skoleåret 2019/2020 bli en realfagsskole

Heltberg barne- og ungdomsskole vil fra skoleåret 2019/2020 bli en realfagsskole. Dette innebærer at vi vil ha økt fokus på realfag og at du vil bli best mulig forberedt til videregående skole. Skolen vil ha en elevgruppe med interesse for fordypning og mestring i realfag, matematikk, programmering og teknologi. Vi vil integrere realfag i alle skolens fag. Vår realfagslærer fra videregående skole har ansvaret for vår realfagssatsning og vi vil fra høsten tilby forsering av fag på videregående nivå.

Informasjonsmøte om realfagsskolen

Mandag 6. mai fra kl. 17.30 til 19.30 inviterer vi 8. klasseelever og foresatte til informasjonsmøte om realfagsskolen. Møte er både for elever og foresatte til elever som vurderer å søke, og for eksisterende elever og foresatte. På møte vil vi fortelle om skolen, våre verdier, hva en montessoriskole og realfagskole er, og dere vil få bli kjent med læreren og få en smakebit på hvordan skoledagen er hos oss. Vi informerer også om søknadsprosessen. Vi holder til i Tordenskioldsgate 63, på gamle Strømsø Videregående Skole. Velkommen!

Mandag 6. mai | 17.30-19.30 | Tordenskioldsgate 63, 3044 Drammen

Ta gjerne kontakt med oss ved spørsmål
+ 47 31 01 19 55 | grunnskole.drammen@heltberg.no

Hvorfor velge realfagsskole?

Ved å velge realfagsskole får en et svært godt utgangspunkt både med tanke på videregående skole, høyskole, universitet og senere yrkesliv. Realistene trengs i svært mange bransjer! Uansett hvilken retning en velger innen realfag i videre utdanning, vil elevene sitte igjen med en rekke grunnleggende ferdigheter innen blant annet matematikk, naturvitenskap, teknologi og programmering. Disse ferdighetene kan anvendes innen et bredt spekter av fagområder og ulike yrker. Med mulighet til å forsere på alle trinn, vil elevene hos oss også bli svært godt forberedt til videregående skole.