Du er her: Heltberg  /  Heltberg Private Gymnas Bislett  /  Om skolen
Glede elever og lærer som går mot skolen. Foto.

Heltberg Private Gymnas Bislett ligger sentralt ovenfor Bislett Stadion i Oslo. Vi er en liten skole på rundt 100 elever, som holder til i helt nye lokaler. Som en liten og intim skole er vi tett på elevene våre og stolte av en stab med hyggelige, dyktige og engasjerte pedagoger.

Slik er det hos oss

"Andre året mitt, byttet jeg fra offentlig videregående skole til Heltberg Bislett. Da jeg byttet var jeg svært demotivert, men etter å ha fått fantastiske lærere i alle fag, endret dette seg raskt! Alle lærerne er så faglig dyktige og er opptatt av elevenes positive faglige og sosiale utvikling. De er med på å motivere deg og sørge for at du alltid har det trivelig på skolen. Det viktigste med lærerne er at de er veldig flinke til å tilpasse for elevene, slik at man kan prestere sitt beste. I tillegg er dette en liten skole, med et godt lærings- og sosialt miljø. Helt siden jeg byttet til Heltberg Bislett, har jeg ikke angret på noe en eneste gang, utenom at jeg burde ha byttet allerede første året på videregående. Å bytte til Heltberg Bislett er det beste valget jeg har tatt!" -Ayesha VG2

Eget oppstartsprogram

For at du skal få en god start, har Heltberg utviklet et program for å ta imot nye elever. Den første halvannen uke blir det lagt opp til aktiviteter for at du skal bli kjent med skolen, få en god faglig start i fagene dine, og ikke minst bli godt kjent med de du skal gå på skole med. Visste du at forskning viser at det er en klar sammenheng mellom trivsel og hvilke resultater du får.

Fokus på studieteknikk

Videregående handler ikke bare om hva du skal studere, men også hvordan du studere. Da blir du også godt forberedt til høyere utdanning. Pensumet på vg3 utgjør mellom 3000 og 4000 sider. Derfor er det viktig at du lærer effektive studieteknikker.

Vår skole er inspirert av Montessori-pedagogikk, dvs. at vi praktiserer et positivt elevsyn og at du hos oss får en litt annerledes skolehverdag.
Kom gjerne på besøk eller ta en prat med rådgiver hvis du vil vite mer om hvordan vi har det.

Lurer du på noe?
Ta kontakt!