HELTBERG BARNE- OG UNGDOMSSKOLE DRAMMEN

Heltberg barne- og ungdomsskole åpnet høsten 2016, og har på kort tid etablert seg som en skole hvor elevene trives. Her får du en annerledes skolehverdag i trivelige og sjarmerende omgivelser på Strømsø. Vi ser deg som elev, og gir deg muligheten til å utvikle dine ferdigheter og oppnå dine mål. Vi jobber sammen som et team mot felles mål.

Billigere enn du tror

Skolen koster 2150,- pr. mnd. i skolepenger, pluss 300 pr. mnd. i lunsjpenger. Dette inkluderer digitale hjelpemidler.

Kontakt oss!

E-post: grunnskole.drammen@heltberg.no
Tlf: +47 31 01 19 55

Tordenskioldsgate 63
3044 Drammen

Skolehverdagen

Heltberg barne- og ungdomsskole bringer sammen det beste fra tradisjonell pedagogikk og montessoripedagogikk. Hos oss foregår undervisningen i tre aldersblandete grupper, der 1.-4. trinn, 5.-7. trinn og 8.-10. trinn er sammen. Timeplanen i alle gruppene består av lange økter hvor du får du mulighet til å jobbe konsentrert med fag på ditt nivå over tid. I disse øktene vil det alltid være lærere tilgjengelig, som kan gi deg individuell veiledning på det du trenger. Verktøy som brukes i læringen er montessorimateriell, i-pad, bøker og samarbeid.

Lærerne

Du får lærere som jobber på denne skolen, fordi de ønsker å ha tett kontakt med elever, og følge opp den enkelte på en skikkelig god måte. Lærerne har et høyt faglig nivå, og kan gi deg et godt faglig utbytte. Vi vet at læring ikke kommer av seg selv, og at trivsel og gode relasjoner er avgjørende for å prestere godt. Hos oss blir du derfor møtt som den du er – vi tror på deg.

Miljøet

Hos oss vil alle kjenne hverandre og være trygge på hverandre. Derfor er lunsjen er en viktig del av skoledagen. Da hjelper vi hverandre med å lage mat, og skape samhold rundt et hyggelig måltid. Lærere og elever sitter sammen på dannet vis, og vi har fokus på harmoni og trivsel også når vi skal spise. En gruppe elever har til enhver tid ansvar for å gjøre klar, og rydde opp etter lunsjen. Måltidet skal skape godt fellesskap – på vår skole sitter ingen alene.

Å bli en trygg voksen

Vi kan love deg en skole hvor du hver dag vil oppleve at du blir sett og hørt som den du er. Vi er opptatt av å møte deg som et menneske som skal bli voksen og ansvarlig. På vår skole legger vi til rette for at den enkelte skal kunne utvikle seg som individ, og i et fellesskap. Du vil oppleve en skole som du ønsker å ta vare på, både det fysiske miljøet og det sosiale fellesskapet.

Slik søker du

Første skoledag er 19. august 2019.
Søknadsfrist er 1. desember for skoleåret 2019-2020. Etter denne dato, praktiserer skolen løpende inntak. Skolen kan ta inn søkere så lenge det finnes ledige plasser.
Ved oversøking, gjøres inntak etter skolens inntaksreglement.

Det er også mulig å søke skoleplass fremover i tid. Har du et barn som skal begynne på skolen skoleåret 2019/2020 eller 2020/2021 er det også mulig å søke skoleplass innen 1. mars.

 De som ikke har fått plass får tilbud om å stå på venteliste.

Fyll ut søknadsskjema her.

Hva skjer

Les nyheter og aktuelt om hva som skjer hos oss

Les mer

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om skolen eller avtale en gratis rådgivningstime?

Ring oss eller send en e-post

Praktisk info

Hvordan vi driver skole - skoleåret og søknadsprosedyre.

Les mer

Følg oss