Chat with us, powered by LiveChat
Du er her: Heltberg  /  Barne- og Ungdomsskoler  /  Heltberg barne- og ungdomsskole Drammen
Illustrasjonsbilde for Heltberg barne- og ungdomsskole Drammen

Heltberg Grunnskole Drammen

Heltberg barne- og ungdomsskole bringer sammen det beste fra tradisjonell pedagogikk og montessoripedagogikk. I tillegg satser vi på realfag. Hos oss foregår undervisningen i tre aldersblandete grupper, der 1.-4. trinn, 5.-7. trinn og 8.-10. trinn er sammen. Timeplanen i alle gruppene består av lange økter hvor du får du mulighet til å jobbe konsentrert med fag på ditt nivå over tid. I disse øktene vil det alltid være lærere tilgjengelig, som kan gi deg individuell veiledning på det du trenger. Verktøy som brukes i læringen er montessorimateriell, i-pad, bøker og samarbeid.

Høsten 2020 flytter skolen til Landfalløya, der Heltberg Private Gymnas og Akademiet VGS Ypsilon holder til. Vi vil organisere skolen på en slik måte at vi fortsatt vil verne om at vi er en liten skole med plass og rom for hvert enkelt individ.

Kontakt oss

Tordenskioldsgate 63, 3044 Drammen

Se hvordan vi har det

Bilde for Montessori + realfag = sant

Montessori + realfag = sant

Heltberg barne- og ungdomsskole er en montessoriskole med en tydelig realfagsprofil. Maria Montessori var selv svært opptatt av realfag, og utviklet materiell for å gjøre abstrakte matematiske problemer mer konkret. Montessori og realfag er som hånd i hanske på flere områder. Montessoripedagogikk åpner for problemløsning, dybdelæring, konsentrasjon, kreativitet og nytenking. Det samme gjelder for arbeid med realfag og teknologi.
Finn ut mer om realfagssatsningen
Vi spurte elever fra 1.-4. klasse hva man egentlig gjør på skolen?
Vi spurte også om hva en lærer og rektor egentlig gjør og hva som er det morsomste å gjøre på skolen.

Elevene hadde veldig mange gode svar på spørsmålene, se filmen og finn ut hva elevene svarte.

Les mer om skolen vår