Du er her: Heltberg  /  Barne- og Ungdomsskoler  /  Heltberg Ungdomsskole Ullevaal
Illustrasjonsbilde for Heltberg Ungdomsskole Ullevaal

Heltberg Ungdomsskole Ullevaal

Heltberg Ungdomsskole Ullevaal åpnet høsten 2017 og har på kort tid etablert seg som en skole hvor elevene trives! Vi har aldersblandet undervisning, høyt faglig nivå og gode muligheter for forsering. Ved Heltberg Ungdomsskole Ullevaal får du en annerledes skolehverdag i trivelige og lyse omgivelser på Ullevaal Stadion. Vi ser deg som elev og gir deg muligheten til å utvikle dine ferdigheter og oppnå dine mål. Vi jobber tett sammen noe som gir deg muligheten til og hente ut det beste i deg!

Kontakt oss

Sognsveien 75B, 0855 Oslo
Sognsveien 75B, 0855 Oslo

Se hvordan vi har det

Bilde for Koronavirus: Nettbasert undervisning

Koronavirus: Nettbasert undervisning

Heltberg Ungdomsskole flyttet undervisningen online 12. mars.

Nettbasert undervisning gjennomføres med bruk av blant annet læringsplattformen Canvas og konferanseverktøy som Teams og BigBlueButton.
Mer Informasjon
Bilde for Skolehverdagen

Skolehverdagen

Som elev hos oss får du påvirke! Vi har felles møter på morgen hvor vi snakker om plan for dagen og tar opp saker som elevene er opptatt av. For å bli gode samfunnsborgere mener vi det er viktig at elevene får trene på å fremme egne saker, ønsker og behov – og i fellesskap finne løsninger. Timeplanen består av lange økter hvor du får jobbet ordentlig med et fag eller tema. Fordypning og konsentrasjon er hellig hos oss. Øktene starter gjerne med at læreren holder en innledning eller tar initiativ til en diskusjon og refleksjon før elevene får jobbe med oppgaver.
Les mer om lærerne, miljø og skolehverdagen