Du er her: Heltberg  /  Referanser  /  En referanse
5. mars 2019

En referanse

Helene gikk fra 4 til 6 i matematikk

Helene Hammer er student ved NTNU og tok samtidig opp matematikk 1P ved Akademiet Privatistskole i Trondheim.
Hun gikk fra å ha en firer i faget fra vgs, til en sekser etter å ha fulgt privatistundervisningen i matematikk ved Akademiet Privatistskole. Helene forteller at hovedårsaken til at det gikk så bra var god undervisning, dyktig lærer og egeninnsats i form av jobbing med faget. – Svært god undervisning og at jeg jobbet godt med faget mellom dagene med undervisning er hovedårsaken til at det gikk så bra på eksamen.
Jeg jobbet ikke godt nok med faget når jeg gikk på vgs, men når jeg nå tok matematikk som privatist satte jeg av tid til å jobbe med faget hver dag og forberedte meg i forkant av undervisningen. Læreren gav oss en god plan som var lett å bruke som utgangspunkt for forberedelser. Ved å gå gjennom temaet for undervisningen i forkant, var det mye lettere å stille gode spørsmål i timen og få god hjelp til det jeg synes var vanskelig.
Håkon, som var vår faglærer i matematikk var veldig flink.

Vi spurte også Helene hva hun mener er spesielt bra ved Akademiet Privatistskole Trondheim, og hun forteller at organiseringen av undervisningsopplegget, muligheten til å ta prøveeksamen og faglærer gjør Akademiet til en svært god privatistskole hun svært gjerne anbefaler videre til andre. – På Akademiet hadde jeg fire undervisningstimer pr. ukentlig samling, noe som passet meg veldig bra og gav oss som elever god mulighet til å få fordypet oss i faget. Det var også enkelt å kombinere faget med fagene jeg tar på NTNU og jeg hadde god tid til å jobbe med faget mellom undervisningstimene.
Jeg vil også trekke fram prøveeksamen, å få mulighet til å gjennomføre prøveeksamen med en grundig tilbakemelding på den før jeg gikk opp til eksamen hjalp meg godt, og var nok avgjørende for at jeg faktisk fikk 6 på eksamen, avslutter Helene.

Matematikkfag på Akademiet

Akademiet Privatistskole tilbyr både praktisk og teoretisk matematikk. Du kan velge Matematikk 1P (praktisk) eller Matematikk 1T (teoretisk).
Vi anbefaler alltid matematikk 1T for de som ønsker å ta videre matematikkfag. Videre kan du velge mellom mellom Matematikk S1 og S2, eller Matematikk R1 og R2. Høyest faglig fordypning i matematikk får du ved å velge Matematikk 1T + R1 og R2. Matematikk S1, S2 og R1 gir 0,5 tilleggspoeng på vitnemålet, mens Matematikk R2 gir et helt tilleggspoeng.

Gratis rådgivning

Akademiet tilbyr gratis og uforpliktende rådgivning til deg som vurderer å ta fag som privatist.

Kontakt oss

Våre fag

Se oversikt over alle våre fag, forkurs og pakker med priser.

Se fag og priser