Du er her: Heltberg  /  Tilpasset skolehverdag

Tilpasset skolehverdag

Gutt som hopper på et fjell. Foto.

En videregående skole med plass til din drøm

Danse, spille, skrive, male, konkurrere, utvikle, skape

Satser du på din drøm? Med en skole som tilrettelegger for at du både skal kunne prestere innenfor ditt område samtidig som du fullfører videregående skole, kan du lykkes med begge deler. Vi vet at for at du skal kunne lykkes med å kombinere prestasjoner på et høyt nivå innen din lidenskap og videregående skole, må skolen tilrettelegge. Hos oss på Heltberg Private Gymnas tilpasser vi skolehverdagen til deg og dine behov. 

Collage med flere ulike satsingsområder, musikk, ridning, sjakk. Foto.

Hva satser du i?

Erfaring med tilrettelegging for deg som satser

Heltberg Private Gymnas har erfaring med tilrettelegging for elever som satser innenfor en rekke områder.

De siste årene har elever som satser innen blant annet ballet, friidrett og motorsport vært elever med tilpasset skolehverdag på Heltberg.

Vi har erfaring med tilrettelegging for elever som satser innenfor en rekke områder. Uansett hva som er ditt satningsområde, jobber vi for at du skal få fleksibilitet til lykkes med å kombinere din satsning med videregående skole. Dette gjør vi gjennom fleksible skoletider, digitalt tilgjengelig skolemateriell og nær kontakt mellom elev og lærer. Det skal være lett for deg å planlegge i forkant og ta igjen skolearbeid om du går glipp av noe. 

Moderne skoler

Positivt elevsyn, selvstendighet og moderne læremidler

På Heltberg vektlegger vi et positivt elevsyn og utvikling av selvstendighet. Våre lærere er trenere ikke dommere, det betyr at våre lærere har fokus på å gi god veiledning og mulighet for den enkelte elev til å trene seg god. Vi benytter moderne utstyr i undervisningen og alle elever får ny Mac ved skolestart. Du får også din helt egen mentor som vil følge deg opp og som blir din nærmeste kontaktperson. 

Hvis du satser på din drøm samtidig som du skal gå på vidregående skole, ta kontakt med oss! Vi hjelper deg å finne løsninger som gjør at du kan lykkes med å kombinere ditt satsningsområde med videregående skole.

Heltberg Private Gymnas tilbyr Studiespesialisering med en rekke linjer, kontakt oss for å finne ut hva som passer for deg.