Vi starter opp med én klasse på ungdomsskolen. Vi vil ha et nært samarbeid med Heltberg Private Gymnas Ullevaal. Dette betyr at det vil være muligheter for forsering av fag og tilgang til lærere som er en del av et profesjonelt og faglig dyktig miljø. Det er åpent for søknader til 8., 9., og 10. trinn. Vi har god erfaring med aldersblandet undervisning! 

Billigere enn du tror

Det koster 1950,- pr mnd. å gå på Heltberg Ungdomsskole Ullevaal. Dette inkluderer digitale hjelpemidler. 

Kontakt oss!

E-post: huu@heltberg.no
Tlf: 930 66 990

Sognsveien 75B
0855 Oslo

Skolehverdagen

Som elev hos oss får du påvirke! Vi har felles møter hver morgen og ettermiddag. På morgenmøtet snakker vi om plan for dagen og tar opp saker som elevene er opptatt av. For å bli gode samfunnsborgere mener vi det er viktig at elevene får trene på å fremme egne saker, ønsker og behov - og i fellesskap finne løsninger. Timeplanen består av lange økter hvor du får jobbet ordentlig med et fag eller tema. Fordypning og konsentrasjon er hellig hos oss. Øktene starter gjerne med at læreren holder en innledning eller tar initiativ til en diskusjon og refleksjon før elevene får jobbe med oppgaver. Formen på arbeidet velger du ofte selv, om du vil lage en presentasjon, skrive en artikkel, om du vil jobbe alene eller sammen med andre.

Lærerne

Du får lærere som jobber på denne skolen fordi de ønsker å ha tett kontakt med elever og følge opp den enkelte på en skikkelig god måte. Hos oss er første bud at lærerne virkelig liker elevene sine! Våre lærere vil være en positiv støtte for deg som elev. Hos oss vil du ikke oppleve å bli tvunget inn i noen mal. Vi møter deg som den du er - vi tror på deg!

Prøvedag/besøk

Det er åpent for å avtale besøk med rektor eller rådgiver. Resepsjonen er åpen hverdager mellom 9 og 14 i hele sommer og det er mulig å stikke innom uanmeldt for en uformell og hyggelig omvisning. Når skolen har starter er vi alltid åpne for at du skal få komme og prøve hvordan skoledagen er hos oss. Ta kontakt så ordner vi det slik at du kan være med en dag det passer for deg! Første skoledag er mandag 21. august.

Miljøet

Det første skoleåret skal vi ikke være mer enn 30 elever på ungdomstrinnet. Hos oss vil alle kjenne hverandre og være trygge på hverandre. På vår skole kommer du virkelig tett på lærerne dine! Lunsjen er en viktig del av skoledagen, da samles vi til et hyggelig måltid. Lærere og elever sitter sammen på dannet vis, vi har fokus på harmoni og trivsel også når vi skal spise. En gruppe elever har til enhver tid ansvar for budsjett, planlegging, handle inn, servere og rydde opp etter lunsjen. Måltidet skal skape godt fellesskap, på vår skole sitter ingen alene!

Det betyr noe!

Vi kan love deg en skole hvor du hver dag vil oppleve at du blir sett og hørt som den du er. Du blir ikke behandlet som et barn som skal følge strenge regler, vi er opptatt av å møte deg som et menneske som skal bli voksen og ansvarlig. På vår skole legger vi til rette for at den enkelte skal kunne utvikle seg som individ og i et fellesskap. Du vil oppleve en skole som du ønsker å ta vare på, både det fysiske miljøet og det sosiale fellesskapet.

Hva skjer

Les nyheter og aktuelt om Heltberg

Kommer snart

Kontakt oss

Finn ut om vi har skolen du skal velge

Kontakt oss

Praktisk info

Kommer snart

Heltberg Ungdomsskole Ullevaal