Du er her: Heltberg  /  Påbygging til generell studiekompetanse

Påbygging til generell studiekompetanse

Påbygg er for deg som har gått yrkesfag og ønsker å studere videre på høyskole eller universitet. Du vil da trenge generell studiekompetanse. Generell studiekompetanse oppnår du gjennom et skoleår på Påbygging til generell studiekompetanse om du har fullført og bestått VG1 og VG2 fra et yrkesfaglig utdanningsprogram eller har oppnådd yrkeskompetanse med eller uten fagbrev). På Heltberg Private Gymnas Bislett kan du velge Påbygging til generell studiekompetanse.

Påbygging til generell studiekompetanse

Utdanningsprogrammet Påbygging til generell studiekompetanse består av et skoleår hvor du har fag som norsk, historie, naturfag og matematikk. Dette gir deg den teoretiske kompetansen som kreves for å kunne bli tatt opp til videre studier ved høyskoler og universitet.

Påbygg vil forberede deg til spennende og utfordrende utdanningsløp, både når det gjelder det faglige og det å lære metoder og teknikker for hvordan du kan tilegne deg ny kunnskap. Dette vil du ha nytte av i dine videre studier.

Teori på Påbygg

Skoleåret på Påbygg består av en god del teori. På Heltberg Private Gymnas er undervisningen godt tilrettelagt for alle som tidligere har gått yrkesfag. Våre lærere er svært faglig dyktige og er  opptatt av at du skal lykkes. Våre lærere bidrar til at alle som går Påbygg får best mulig støtte og motivasjon.

Utdanningsprogramkode: PBPBY3

Utdanningsprogram tilbys ved følgende skolesteder