Chat with us, powered by LiveChat

Canada

Canada er verdens nest største land. Her er det god plass og masse natur. Våre partnerskoler ligge i British Colombia. Det internasjonale programmet heter Sea to Sky. Her er det først og fremst fokus på skole og kvalitet i læring, men det er også et utrolig tilbud av sportslige aktiviteter.

In addition to the academic goal. We believe in the necessity to offer opportunities to participate in the social and healthy, active lifestyle environment of our community.

Søker du deg til Canada kan du komme enten til:

  • Squamish, The Outdoor Recreation Capital of Canada
  • Whistler, host of the 2010 winter Olympics
  • Pemberton, known for its organic food and spectacular scenery.

Dette er relativt små byer med trygt og sosialt nærmiljø. Vancouver er under en time unna. Med sine 600.000 innbyggere tilbyr storbyen et rikt utvalg av kultur og byliv.

Reiser du til Canada som Heltberg International elev går du på skole i School District 48. Dette er et velutviklet utvekslingsprogram for internasjonale elever fra hele verden. Du går i canadisk skole med overvekt av canadiske elever, men møter også andre elever fra hele verden. Her kan du bygge deg et solid Inter-kulturelt nettverk!

I Canada møter du den trygge og forutsigbare kvaliteten Heltberg står for. Du får hjelp og veiledning under hele søknadsprosessen, også til søknad om visum og stipend fra Lånekassen.

Når du reiser til Canada, blir du møtt på flyplassen og kjørt til vertsfamilien din. Skolen har et intro program for de internasjonale elevene et par dager før undervisningen begynner. Som elev fra Norge får du din egen veileder som følger deg og sørger for at du blir ivaretatt gjennom hele skoleåret.

Sport og friluft er en naturlig del av skoledagen og livet i en canadisk vertsfamilie. Utover de tilbudene du får gjennom skolen, har de internasjonale elevene egne tilbud om turer og opplevelser: handletur til Vancouver, skitur i Olympiaparken i Whistler, hval safari og mye mer.