Chat with us, powered by LiveChat

Kina

Heltberg Utveksling har troen på kinesisk som et av de viktigste verdensspråkene i fremtiden. Derfor har vi nylig inngått en avtale med Maodun High School i Kina, om å sende elever fra Norge på utveksling dit i VG2. Vi søker nå etter elever som er interesserte i å prøve dette tilbudet!

Vær en pioner. Invester i fremtiden din!
Hvis du har valgt kinesisk som fremmedspråk så vi tenker du er interessert i Kina og den kinesiske kulturen.
Her er en genuin sjanse til å få det kinesiske samfunnet helt under huden.

Maodun High School er en internatskole med 4000 elever som ligger i byen Tongxiang. Dette er en «liten» by med 600 000 innbyggere, som ligger 30 minutter unna Shanghai med tog. Skolen har en internasjonal avdeling, hvor kinesiske elever følger det kanadiske skolesystemet, og blir undervist på engelsk. Med andre ord vil du gå i klasse med kinesiske elever, men bli undervist av lærere fra Canada. Dette sikrer at du vil klare å følge undervisningen uten problem, i tillegg til at du får året godkjent og består alle fagene dine!

Du vil også få velge selv om du har lyst til å bo på internatet på skolen, eller hos en vertsfamilie i en vanlig leilighet. Vi syns det er viktig at du får være med å velge selv, slik at du får være med å forme det som garantert blir et uforglemmelig år.
Etter et år i Kina vil du trolig være en ener på å omgås kinesisk kultur, vite hvordan man samarbeider med kinesere og snakke en hel del kinesisk. Dette er en fantastisk fordel å ta med seg inn i det fremtidige arbeidslivet.

Heltberg har lang og god erfaring som utvekslingsorganisasjon, og sender elever til England, Tyskland, Canada og New Zealand – og nå også til Kina. Vi har fokus på å være en liten og intim organisasjon, slik at vi kan ha personlig kontakt og bekjentskap med elevene vi sender ut. Vi tror på kommunikasjon for å at utveksling skal bli best mulig for alle parter; for deg som elev, for dine foreldre, for skolen din, og for oss som organisasjon.

Grip denne fantastiske muligheten – ta kontakt med oss nå!

mail: allisonb@heltberg.no
mobil: 400 41577