Chat with us, powered by LiveChat

Og plutselig var slutten på det hele rett rundt svingen! “Et utvekslingsår i New Zealand”. For noen er det bare noen meningsløse ord, men for meg en lifechanging frase. Hvis det er én ting jeg aldri kommer til å angre på i livet, så er det valget jeg tok ved å dra på et års utveksling i New Zealand. Valget falt på akkurat New Zealand for å forbedre engelsken min. Også på grunn av naturen, været og mulighetene utendørs. Med strender som Waihi, Mt, Ohopi og Ragland (strender jeg kun hadde sett på TV hjemme i Norge), høye fjell og nasjonalparker som Tongariro, mt Rapehu og Abel Tasman, har jeg fått oppleve noe av det vakreste verden har å by på av natur!

En kombo av Maorier, Islanders og Kiwier har skapt en gledelig hverdag for meg. Blide hjelpsomme, hyggelige mennesker. Helt unike alle sammen. Jeg beundrer deres enkle livsstil og avslappende holdninger til livet. Jeg har fått min egen kiwi familie, som har tatt meg med på nye eventyr, foret meg med masse god mat og gitt meg et godt og trygt sted jeg kan kalle hjem. Jeg har fryst, følt meg feit, grått, vært redd, følt meg ensom, lengtet hjem, men heldigvis falt alle brikkene på plass til slutt. Jeg har klatret fjell, lært meg språk, hoppet av broer, tårn og fly, lært å surfe, campet, fått venner og familie for resten av livet, dykket, blitt selvstendig, lært å deale med gode og vanskelige situasjoner, turt å prøve nye ting og innsett hvem jeg er og hva jeg står for.

Tusen takk til alle som har bidratt med å gjøre dette året bedre enn jeg noensinne kunne tenkt meg. Takk for at dere har gjort Katikati og New Zealand et sted jeg aldri kommer til å glemme. Dere kommer til å bli sterkt savnet.

Lots of love,
Nads