Du er her: Heltberg  /  Heltberg Videregående Skole  /  Akademiet Heltberg Toppidrettsgymnas Ålesund
Illustrasjonsbilde for Akademiet Heltberg Toppidrettsgymnas Ålesund

Heltberg Ålesund

Akademiet Heltberg Toppidrettsgymnas i Ålesund ligger idyllisk til ved sjøkanten i sentrum av byen. Her har du utsikt over byen, havna og øyene rundt. Skolen er sentralt plassert i forhold til kommunikasjon med buss og hurtigbåt, og bibliotek, rådhus og museer finnes bare et steinkast unna.

Kontakt oss

Moloveien 5, 6004 Ålesund
Postboks: 943 Sentrum, 6001 Ålesund

Se hvordan vi har det

Bilde for Toppidrett noe for deg?

Toppidrett noe for deg?

Har du et ønske om å kombinere din idrett med skolegang. Det er det mange flere enn deg som ønsker å gjøre.

Les mer om hva toppidrett kan tilby deg

Sentralt i Ålesund

Akademiet VGS Ålesund ligger idyllisk til ved sjøkanten i sentrum av byen. Her har du utsikt over byen, havna og øyene rundt. Skolen er sentralt plassert i forhold til kommunikasjon med buss og hurtigbåt, og bibliotek, rådhus og museer finnes bare et steinkast unna.
Vi er opptatt av kvalitet og yter det lille ekstra for våre elever. Dette viser seg også på Utdanningsdirektoratets elevundersøkelse, som for tredje år på rad plasserer Akademiet Ålesund helt i toppen sammenlignet med de andre videregående skolene i Ålesund.

Skolen inneholder alle de fasiliteter en moderne skole bør ha; flotte klasserom, grupperom og auditorium, bærbare Mac’er, smartboard, nøkkelkort og annet utstyr som legger forholdene til rette for en nytenkende og fremtidsrettet skole. I tillegg er vrimleareal, fellesområder og kantine utformet for å fremme sosiale aktiviteter og trivsel.

Det skal være lett å trives hos oss. Vi vil at alle elever skal synes og ikke forsvinne i mengden. Alle skal føle trygghet, respekt og engasjement. Vi ønsker å møte alle elever på en personlig og inkluderende måte. Dette jobber vi med hver dag, og slik skapes også et godt læringsmiljø. Våre lærere er opptatt av å gi et tilrettelagt undervisningsopplegg for alle våre elever. De er engasjerte og faglig dyktige, de deltar aktivt i elevenes skolehverdag og har fokus på faglig utfordring og sosial trivsel. Læringen foregår både i og utenfor skolens lokaler.

Søk nå
Bilde for Sentralt i Ålesund