Du er her: Heltberg  /  Heltberg Videregående Skole  /  Heltberg Private Gymnas Drammen
Illustrasjonsbilde for Heltberg Private Gymnas Drammen

Heltberg Drammen

På Heltberg Private Gymnas Drammen møter vi hver elev på en personlig og inkluderende måte. Fordi vi er en liten og oversiktlig skole, får du tett kontakt med lærerne dine, og det er lett å få veiledning og hjelp til det du lurer på.
Vi underviser ut fra en individuelt tilpasset pedagogikk og lærerne er motiverende og engasjerte.

På vår skole har elevene frihet til å velge å lære mer om, og fordype seg i det som inspirerer dem mest og som de synes er mest spennende.

Kontakt oss

Landfalløya 26, 3023 Drammen

Se hvordan vi har det

Å lytte til deg som elev er viktig for å være den beste skolen i Norge. Sammen med deg skaper vi på Heltberg Private Gymnas Drammen en positiv og lærerik skolehverdag. Elevene har også stor frihet til å velge form og innhold på vurderinger. På Heltberg Drammen får du tett kontakt med lærerne dine, og det er lett å få hjelp og tid hos rådgiver og rektor.
Lærerne på Heltberg er faglig dyktige og interesserte i din personlige utvikling. Vi har en uformell tone med elevene samtidig som vi er tydelige ledere i klasserommet.
Om Heltberg Drammen
Global Montessori Games er et årlig arrangement som skaper en møteplass for elever på ulike Montessori-skoler fra hele verden. Arrangementet bygger fellesskap på tvers av landegrenser og kulturer – gjennom sport, samarbeid og vennskap.
I 2020 er Heltberg Private Gymnas i Drammen i samarbeid med Global Montessori Games vertsskap for årets arrangement.
Global Montessori Games