Du er her: Heltberg  /  Heltberg Videregående Skole  /  Oslo  /  Heltberg Private Gymnas Ullevaal
Illustrasjonsbilde for Heltberg Private Gymnas Ullevaal

Heltberg Ullevaal

Heltberg Private Gymnas ligger direkte på Ullevaal Stadion i lyse og moderne lokaler.

Hos oss legges vi vekt på omgivelsene og at elevene får tilgang til det beste utstyret i undervisningen. I tillegg til de fysiske omgivelsene og læringsplattformer, er relasjonen mellom lærer og elev helt sentral på skolen. Inspirert av Montessori-pedagogikk som vektlegger et positivt elevsyn og utvikling av selvstendighet, opplever elevene her en annerledes timeplan som legger opp til fordypning og mestring gjennom lenge økter.

Kontakt oss

Sognsveien 75B, 0855 Oslo
Sognsveien 75B, 0855 Oslo

Se hvordan vi har det

Bilde for Velkommen!

Velkommen!

Heltberg er en liten skole hvor hver enkelt elev blir sett og møtt der de er. Det er tett kontakt mellom lærer og elev og det gir god mulighet for personlig utvikling. Videregående skole handler ikke bare om fag, men også om trivsel og livsmestring. Det stilles store krav til dagens ungdom og i følge elevundersøkelsen tilbyr Heltberg et trygt læringsmiljø.

Du vil møte engasjerte, motiverte og faglig dyktige lærere hos oss. Vi ønsker at våre elever skal få utvikle hele sitt potensiale og være godt rustet til voksenlivet når de avslutter videregående skole. Velkommen til oss!

Liv Bjørkgård
Rektor

Søk nå
Bilde for Skolekatalog

Skolekatalog

Ønsker du å få se mer av vår hverdag, ta en tur innom vår skolekatalog.

Se vår skolekatalog