Du er her: Heltberg  /  Heltberg Videregående Skole  /  Heltberg Private Gymnas Ullevaal
Illustrasjonsbilde for Heltberg Private Gymnas Ullevaal

Heltberg Ullevaal

Heltberg Private Gymnas ligger direkte på Ullevaal Stadion i lyse og moderne lokaler.

Skolen er basert på montessoripedagogikk og de voksne spiller en viktig rolle for elevens utvikling. Vi har to mentorer per klasse på Vg1 og Vg2 så hver enkelt skal få best mulig oppfølging. Alle voksne på skolen gir elevene et aspekt av voksenlivet og påvirker på sin måte. Det gir verdifull erfaring.

Inspirert av Montessori-pedagogikk som vektlegger et positivt elevsyn og utvikling av selvstendighet, opplever elevene her en annerledes timeplan som legger opp til fordypning, gjennom lengre økter med rom til refleksjon og mestring. I tillegg til de fysiske omgivelsene og læringsplattformer, er relasjonen mellom lærer og elev helt sentral på skolen.

Kontakt oss

Sognsveien 75B, 0855 Oslo
Sognsveien 75B, 0855 Oslo

Se hvordan vi har det

Bilde for Åpning av skolen

Åpning av skolen

Heltberg Private Gymnas Ullevaal åpner skolebygget fra uke 20.

Undervisningen vil gjennomføres på skolen i kombinasjon med digitale undervisningsformer. Alle elever mottar nærmere informasjon direkte fra skolen.
Mer Informasjon
Lurer du på noe, er du bekymret, trenger du råd eller noen å snakke med?

Vår skolepsykolog Sigrid Ramdal er tilgjengelig på telefon og e-post.

900 21 981 | sigrid.caroline.ramdal@bna.oslo.kommune.no
Kontaktinformasjon
Bilde for
Bilde for Velkommen!

Velkommen!

Heltberg er en liten skole hvor hver enkelt elev blir sett og møtt der de er. Det er tett kontakt mellom lærer og elev og det gir god mulighet for personlig utvikling. Videregående skole handler ikke bare om fag, men også om trivsel og livsmestring. Det stilles store krav til dagens ungdom og i følge elevundersøkelsen tilbyr Heltberg et trygt læringsmiljø.

Du vil møte engasjerte, motiverte og faglig dyktige lærere hos oss. Vi ønsker at våre elever skal få utvikle hele sitt potensiale og være godt rustet til voksenlivet når de avslutter videregående skole. Velkommen til oss!

Liv Bjørkgård
Rektor

Søk nå
Bilde for Skolekatalog

Skolekatalog

Ønsker du å få se mer av vår hverdag, ta en tur innom vår skolekatalog. Her vil du se hvilke programfagsområder vi tilbyr, hva tidligere elever, foresatte og faglærere syntes om skolen vår.

Ta gjerne kontakt med Rådgiver Cecilie Caspersen hvis du ønsker mer informasjon om skolen på  telefon 940 101 62 eller cecilie.caspersen@heltberg.oslo.no.

 

Se vår skolekatalog