Chat with us, powered by LiveChat

Skoleåret 2017/2018

Skolestart
Første skoledag for skoleåret 2018-2019 blir mandag 20. august. Elever som har vært på ferie og som kommer senere må melde fra til skolen på forhånd ellers vil de risikere å miste skoleplassen. Alle må ha med signert Bokavtale og Avtale om lån av bærbar datamaskin for å få utlevert bøker og MacBook Air.

Skolepenger
I skoleåret 2018/2019 koster en skoleplass hos oss kr 1700,- per måned. Totalt utgjør skolepengene kr 17 000,- per år. Skolepengene inkluderer MacBook Air, læremidler, skrivertilgang, ekskursjoner og bedriftsbesøk. 

Får jeg beholde Mac-en når jeg slutter som elev på Heltberg videregående skole?
Macen beholder du når du har benyttet den tre år hos oss. Eventuelle språkturer eller andre frivillige studieturer til utlandet må betales i tillegg og faktureres om eleven velger å delta på turen. 

Hvorfor skolepenger?
Private skoler får 85 % av det de offentlige videregående skolene får i statstilskudd. De resterende 15 prosentene har myndighetene bestemt at de private skolene må ta inn ved hjelp av skolepenger.

Du får tilsendt faktura for to måneder sammen med kontrakten og deretter månedsvis gjennom skoleåret. Det er et administrasjonsgebyr på kr 50 per faktura. Dette faller bort dersom du velger avtalegiro.